Fietsendragers

Nieuw De Westfalia BC 70

Fietsenvervoer van de bovenste plank

De Westfalia BC 70 is een compacte, stabiele en veilige fietsendrager. U monteert de drager heel eenvoudig op bijna alle trekhaken en als deze niet in gebruik is kunt u hem, dankzij de snelsluiting ingeklapt en ruimtebesparend, opbergen in het voertuig of in de garage. Met de van een TÜV-keurmerk voorziene Westfalia BC70 vervoert u moeiteloos tot twee (2) fietsen of E-bikes. Met de als optie verkrijgbare uitbreiding kunt u de fietsendrager zelfs uitbreiden voor een derde fiets. De uitbreiding vindt u onder "Het juiste toebehoren".

Met de 16,4 kg lichte Westfalia BC70 kunt u, bij een statisch gewicht van de trekhaak van minstens 85 kg, maximaal een gewicht van 60 kg vervoeren. Met de fietshouder met speciale rubber bekleding heeft uw fiets optimale steun en blijft de fiets mooi. Met de optimaal verbeterde grijparmen met nieuwe, geëloxeerde verbindingsstangen, is de veiligheid van de lading gegarandeerd en is de drager ook uitstekend geschikt voor framebuizen met grote diameters tot 80 mm. De stand van de wielhouders kan optimaal aan uw fietsbanden worden aangepast.

Fietsendrager
Fietsendrager

Binnen enkele seconden hebt u, dankzij het bevestigingssysteem met hefboom, de Westfalia BC70 eenvoudig en zonder gereedschap op de trekhaak gemonteerd. Het kantelmechanisme stelt u bij de meeste personenwagens in staat om, ook met fietsen op de drager, de kofferruimte te openen.

Deze fietsendrager is voorzien van een 13-polige stekker. Houd er rekening mee dat in enkele landen van de EU, wanneer u een fietsendrager gebruikt, een 13-polige stekker verplicht is (bijv. in Duitsland en Oostenrijk). Wanneer de fietsendrager het derde remlicht van uw voertuig bedekt, adviseren we om de uitbreiding meteen erbij te bestellen, omdat een derde remlicht in enkele landen wettelijk verplicht is.