Verkoop trekhaken

Beste prijs - kwaliteit

Waarom een trekhaak specialist?

Door de groeiende complexiteit van de elektrische systemen in de auto's van het wagenpark, is het monteren van trekhaken met bijbehorende kabel sets geen eenvoudige klus meer. Het is een specialisatie geworden, waarbij in sommige situaties diepgaande kennis over het elektrische systeem van de auto nodig is. Om een veilige en juiste werking van de verlichting van zowel de auto als de caravan of aanhangwagen te garanderen. Het zal namelijk niet voor het eerste zijn dat er na het verkeerd monteren van een kabel sets op de auto ernstige storingen optreden. Waardoor de auto niet meer kan functioneren, of zelf volledig uitbranden.

Bij ons bent u altijd verzekerd van vakkundig inbouw van uw nieuwe trekhaak, kabelset en een goede service tegen een scherpe prijs

Verkoop trekhaken

Garantie

Al de door ons verkochte trekhaken zijn gedurende 2 jaar gewaarborgd tegen materiaal- en/of constructiefouten.
Voor trekhaken die door ons geplaatst zijn is bovendien onze waarborg ook van toepassing bij eventuele montagefouten, zowel voor de trekhaak zelf als wat de bedrading betreft.

OPGELET: verkeerd gebruik, overbelasting of schade door aansluiting van een verkeerd geschakelde of defecte aanhangwagen, fietsendragers of ander elektrische toestellen zijn uitgesloten van de waarborg.